Heiderun 2018

Zaterdag 6 juli was het zover: een aantal organisatoren van de Heiderun mocht een kijkje nemen bij Manage zonder Drempels, het goede doel wat de Heiderun steunt in 2018. Graag nemen we je mee!

We werden hartelijk ontvangen door Dick Vis die ons na een korte rondleiding naar de huifkarren leidde waar de gehandicapten mee rijden. Op de huifkar spraken we Anja van Velsen, die met veel passie ons meer heeft verteld over haar werk en daarin haar hart voor mens en dier liet blijken. Tot slot heeft Dick Vis ons nog een verdere rondleiding gegeven door de mooie verblijven waar gezinnen met elkaar kunnen verblijven. Al snel merkten we dat kiezen voor Manage zonder Drempels als goed doel de juiste keuze is geweest. We kijken er als organisatoren erg naar uit om de Manage uiteindelijk de cheque te overhandigen zodat er nog meer mooie dingen gerealiseerd kunnen worden. 

Heiderun
De Heiderun is een eendaags hardloopevent dat in 2018 wordt georganiseerd op zaterdag 1 september in Ede. De initiatiefnemer van de Heiderun is Maurits van Engelenhoven, fanatiek hardloper en liefhebber van de prachtige Edese natuur. Vanuit deze passies ontstond het idee om een hardloopevenement te organiseren. Samen met enthousiaste vrijwilligers wordt dit jaar alweer de derde editie van de Heiderun georganiseerd! “Als we iets doen, dan doen we het goed” is ons motto. We streven ernaar om elke editie te verbeteren en dat doen we met elkaar. Het team heeft een gedeelde passie: het organiseren van een hardloopevenement om jong en oud te laten ervaren wat hardlopen over een bloeiende heide betekent. Daarnaast denken we graag aan anderen en hebben we er daarom voor gekozen de opbrengsten volledig aan een goed doel te schenken. Zo hebben we A21 en Support Casper gesteund en willen we dit jaar heel graag Manage zonder Drempels ondersteunen.

Wat kan jij doen?
Het organiseren van een event kan alleen met veel enthousiaste vrijwilligers en gemotiveerde runners. Doe jij mee dit jaar?

Vrijwilliger worden? Meld je aan bij Dick Vis. Ren je mee? Dan kan je je inschrijven via www.heiderun.nl.inschrijven.

We hopen je 1 september te zien!

design en realisatie Case Communicatie