Steun de Manege zonder Drempels

 

Al sinds het ontstaan is de filosofie van de Manege zonder Drempels dat de kosten voor ouders, begeleiders en rijders zelf geen belemmering (geen drempel) mogen zijn om met plezier huifbed te komen rijden. Daarom worden de prijzen bewust ver onder de kostprijs gehouden. Omdat de Manege geen subsidie van de overheid of zorgverzekeraars ontvangt zijn donaties, schenkingen, legaten, acties van bedrijven en scholen en particulieren heel hard nodig en welkom.

 


Donatieformulier

Ik word *
Mijn gift is *
Geef het aantal jaren op *
(min. 5 jaar verplicht)
Bedrag * Hele bedragen opgeven a.u.b.
(minimaal € 30,00)
Frequentie per *
Rekeningnummer IBAN *
Aanhef *
Voorletter(s) *
Achternaam *
Postcode *
Huisnummer *
Toevoeging
Straat *
Plaats *
E-mailadres *
Geboortedatum *
Telefoonnummer *

* Deze velden zijn verplicht om in te vullen

1) Overeenkomst Periodieke gift in geld wordt per mail toegezonden.

Info: klik hier

Lees hier hoe Manege zonder Drempels omgaat met je gegevens en betaalinformatie

De Manege zonder Drempels legt je gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens (AVG). We kunnen deze gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en laatste nieuwtjes. Als je deze informatie niet wilt ontvangen kun je dat aan ons laten weten via  info@manege-zonder-drempels.nl.

 

Door dit formulier te versturen, geef je toestemming aan de Manege zonder Drempels, Bovenbuurtweg 50a, 6721 MN te Bennekomt, Nederland, incassant-ID NL91ZZZ410486130000 voor het sturen van doorlopende en/of eenmalige incasso-opdrachten naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank (vraag bij je bank naar de voorwaarden).

 


ANBI

De Manege zonder Drempels heeft van de belastingdienst goedkeuring als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor kan een donatie onder bepaalde voorwaarden en uiteraard volgens de daarvoor geldende regels worden afgetrokken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Hier vindt u meer informatie hierover van de belangsingdienst.

 

design en realisatie Case Communicatie